Hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu nasıl olacak?

Türkiye genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı bölgelerin parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Mardin çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı bölgelerin parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Mardin çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceğinin beklendiğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, gece ve sabah saatlerinde, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı bölgelerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin güneyinde ve doğusunda yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç ve kuzey kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Mardin çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu 24°C

Ankara: Az bulutlu 17°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 8°C

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17°C

Manisa: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 24°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 11°C

Zonguldak: Az bulutlu 11°C (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler