Hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu nasıl olacak?

Türkiye'nin batı, güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Ege Bölgesi'nde bazı şehirlerin çevresinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin batı, güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Ege Bölgesi'nde bazı şehirlerin çevresinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla güney kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya'nın batı ilçeleri ile zamanla il genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 22°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 10°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 17°C

Muğla: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olmak üzere il genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 12°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 12°C (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.