Hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu nasıl olacak?

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Doğu Anadolu'nun batısı ile Sinop, Samsun, Gümüşhane, Bayburt, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Doğu Anadolu'nun batısı ile Sinop, Samsun, Gümüşhane, Bayburt, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının, Türkiye'nin güney kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Çok bulutlu, hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin (Hatay dışında) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batısının hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Samsun çevrelerinin hafif yağmurlu, akşam saatlerinden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin batısının yer yer hafif yağmurlu, gece saatlerinden sonra Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin aralıklı hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak yağışlı 18°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmurlu 10°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 13°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 3°C

İstanbul: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı çevreleri, gece saatlerinde il geneli hafif yağmurlu 11°C

Manisa: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 12°C

Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 10°C

Zonguldak: Çok bulutlu 9°C

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler