Hava sıcaklığı artacak

Hava sıcaklığı artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını, diğer yerlerde 3 ile 6 derece artacağını açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin parçalı ve az bulutlu, güney ve doğu kesimlerin zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde Ağrı, Bitlis ve Van çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis ve pus ile birlikte buzlanma ve don görülmesi tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da önemli bir değişiklik olmayacağı, diğer yerlerde 3 ile 6 derece artacağı bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Burdur ve Isparta çevrelerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte yer yer buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis ve pus ile birlikte yer yer buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don meydana geleceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz'de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla batısı az bulutlu, ilk saatlerde Erzurum, Ağrı, Bitlis ve Van çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 19°C

Ankara: Az bulutlu 12°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 15°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, ilk saatlerde hafif kar yağışlı 0°C

İstanbul: Az bulutlu 13°C

Muğla: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu 16°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 14°C

Zonguldak: Az bulutlu 15°C (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler