Hayırseverlerin bağışları Uganda'daki yetimlerin yüzünü güldürecek

Hayırseverlerin bağışları Uganda'daki yetimlerin yüzünü güldürecek

Diyarbakır Yetimler Vakfı, 2018 kurban kesim programını gerçekleştirdiği Uganda'da hayırseverlerin bağışıyla yetimlerin yüzünü güldürecek.

Türkiye’de ve dünyanın birçok bölgesinde başta yetimler için yaptıkları yardımlarla adını duyuran merkezi Diyarbakır'da bulunan Yetimler Vakfı, Uganda'da hayırseverlerin vekalet verdiği kurbanları kesti.

Kesilen kurbanların etleri, Uganda’nın Soroti kentinde bulunan başta yetimhaneler olmak üzere yetimler ve yardıma muhtaç insanlara dağıtılacak.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yetimler Vakfı Gönüllüsü Sabahattin Ugar, hayırseverlerin bağışların Afrika’daki yetimlerin yüzünü güldüreceğini belirtti.

Dünyanın neresinde olursa olsun yetimlere yardım eli uzattıklarını söyleyen Ugar, "Diyarbakır Yetimler Vakfı olarak Uganda’nın Soroti kentinde kurban kesim alanındayız. Yetimler Vakfı olarak dünyanın bütün mağdur coğrafyalarındaki yetimlerin yanında sürekli olmaya çalıştığımız gibi bugün de Afrika’daki yetim kardeşlerimizin bayramlarını kutlamak ve kurbanlarımızı paylaşmak için Uganda’ya geldik. Uganda’da kurbanlarımızı kestik. Kestiğimiz kurbanları kentteki yetimlere ve ihtiyaç sahibi insanlara inşallah ulaştıracağız. Kurbanlarını bizimle paylaşan tüm hayırseverlerimize yetim ve ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyorum." dedi.

Her zaman ve her yerdeki yetimlerin yanında olduklarını dile getiren Ugar, "Bizler sadece burada değil dünyanın bütün mazlum coğrafyalarındaki yetimlere ulaşmaya çalışıyoruz. Yine bu bayramlarda birçok ülkede kurbanlarımızı kesmeye devam ediyoruz. Kestiğimiz kurbanların etlerini inşallah en kısa zamanda yetimhanelere ulaştıracağız. Vakıf olarak her zaman gıda, giyim yardım faaliyetleri gibi yetimlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Allah-u Teâlâ bütün hayırseverlerimizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.