Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenmek için sınava girdik

Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenmek için sınava girdik

Bitlis'te Siyer Sınavına katılanlar, Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenip, kendi hayatlarında tatbik etmek amacıyla sınava katıldıklarını belirttiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye'nin 75 ilinde "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla gerçekleştirilen Umre Ödüllü Siyer Sınavı'na katılan Bitlisliler, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Sınava iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirten çocuklar, bazı sorular zor olsa da sınavlarının genel itibariyle güzel geçtiğini söylediler.

Bazı soruların zor olduğunu belirten Bünyamin Özdemir, "Bazı sorular zordu, bazıları ise kolaydı. Sınav normal geçti. İnşallah başarılı olurum." dedi.

Bütün soruları cevapladığını ve derece beklediğini dile getiren Baran Şehmus, bazı soruların zor olduğunu fakat iyi çalıştığından dolayı çok da zorlanmadığını ifade etti.

Siyer Sınavı'na hazırlanmakla çok şey kazandığını vurgulayan Yusuf Akkoyun, şunları söyledi: "Sınavım çok güzel geçti. Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenmek için sınava girdik. Hem öğrendik hem de öğrendiğimizi yaşamaya çalıştık. Sürekli yapılmasını istiyoruz. Hiç boş bırakmadık. Kolay geçti sınavım."

Sınava katılan diğer öğrenciler ise amaçlarının, Hazreti Peygamber'in örnek hayatına göre yaşantılarını sürdürmek olduğunu kaydettiler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.