Hazro'da araca zulalanmış 47 kilogram esrar ele geçirildi

Hazro'da araca zulalanmış 47 kilogram esrar ele geçirildi

Hazro ilçemizde bir nakliye aracında yapılan aramada zulalanmış halde 47 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Hazro ilçemizde metropol şehirlere sevk amacı ile uyuşturucu maddeyi yükledikleri nakliye aracında yapılan aramada zulalanmış halde 47 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarî çalışmalar neticesinde, Diyarbakır ili Hazro ilçesinde ikamet eden bir şahsın, elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi metropol şehirlere sevk etmek amacı ile nakliyeci aradıkları bilgisi alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Şüpheli S.K. isimli şahsın yapılan fiziki takibinde elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi Hazro ilçesi Kavaklıboğaz Köyü kırsalında C.B. ve H.K. isimli şahıslar ile birlikte nakliye aracına yükledikleri tespit edilmiş, bahse konu nakliye aracı yapılan takip sonrasında Hazro-Diyarbakır karayolunda durdurulmuştur. Araç içerisinde yapılan arama faaliyeti neticesinde; aracın zula diye tabir edilen yerlerine gizlenmiş ve satışa hazır vaziyette 47,100 kg esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, Olayla ilgili olarak ele geçirilen uyuşturucu maddenin muhafaza altına alındığı, şüpheliler hakkında ise adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler