Hazro`da çıkan yangında itfaiye yetersiz kaldı

Hazro`da çıkan yangında itfaiye yetersiz kaldı

Diyarbakır' ın Hazro ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın Hazro Belediyesine bağlı küçük itfaiye aracının yetersiz kalmasından dolayı paniğe neden oldu.

DİYARBAKIR- Edinilen bilgiye göre bugün saat 17:00 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın belediyeye bağlı küçük itfaiye aracının yetersiz kalmasından dolayı büyük bir paniğe neden oldu.

 

Hürriyet mahallesinde 2 katlı   binanın ahşap olan çatı katında henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangına müdahale için gelen Hazro Belediyesine ait küçük itfaiye aracının, hem yetersiz olması, hem de geç gelmesi ev sahipleri tarafından tepkiyle karşılandı. İtfaiye aracının tazyikli suyu çatıya ulaşmayınca, vatandaşlar komşuların evlerinden çektikleri hortumlarla, merdivenlere ve olay yerine gelen polis panzerinin üzerine çıkarak  yangına  müdahale etmeye çalıştılar.

 

Herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirici olsa da olası bir yangında ilçe  Belediyesinin  hazırlıklı olmaması tepkiyle karşılandı. Yangın  yaklaşık 1.5 saat sonra Silvan' dan çağrılan  itfaiye aracının müdahalesiyle kontrol altına alınarak  söndürüldü.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.