HDP/PKK vahşeti görüntülerle belgelendi-Video

HDP/PKK vahşeti görüntülerle belgelendi-Video

Diyarbakır'da HDP/PKK'li çeteler tarafından Kobani bahanesiyle katledilen gençlerin amatör bir kamera tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

DİYARBAKIR – Kobani bahanesiyle ortalığı savaş alanına çeviren ve Kurban eti dağıtmaya giderken 4 mütedeyyin genci vahşice katleden HDP/PKK’li çetelerin görüntüleri ortaya çıktı.

Amatör bir kamera tarafından çekilen görüntüde elinde satır ve sopa bulunan HDP/PKK’li çeteler, mütedeyyin gençlerin kafalarına ve vücutlarına satır ve sopalarla vurarak vahşice katlediyorlar.

Bazı kişilerin yüzlerinin açık bazılarının ise kapalı olduğu görülen görüntüde iki kişinin saldırıda yaralı olarak kurtulan Yusuf Er olduğu öğrenilen genci yerden sürükleyerek dışarı çıkarttığı görülüyor.

Olaya tanıklık ederek görüntüleri çeken ve isminin açıklanmasını istemeyen görgü tanığı, olayın yaşanmasında günler önce “IŞİD’çiler Diyarbakır’ı bastı” algısı oluşturularak insanların tepkisiz bir duruma getirildiğini ancak yaşanan olaylardan sonra katledilenlerin tanıdıkları insanlardan olduğunu görünce vicdan azabı çektiğini ve çektiği görüntüleri paylaşmak durumunda kaldığını söyledi.

Hatırlanacağı üzere HDP/PKK’li çeteler Kurban eti dağıtmaya çıkan Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş ve Yasin Börü adındaki 4 genci önce bir binada sıkıştırmış, ardından silahla yaraladıkları gençleri binanın 3. Katından atarak, işkence ile vahşice katletmişlerdi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.