Her bir adayımız hizmet ehli insanlardır

Her bir adayımız hizmet ehli insanlardır

Muradiye ve Çaldıran ilçe esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Van Milletvekili Adayı Saygın, her bir adaylarının hizmet ehli insanlar olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Van milletvekili adayları Avukat Rasim Saygın, Faruk Tasan, Ahmet Bağ ve beraberlerindeki heyet, Muradiye ve Çaldıran ilçe esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen milletvekili adayları, 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundular.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Van Milletvekili Adayı Avukat Rasim Saygın, ‘Önce insan öncelik adalet’ sloganıyla halka hizmet etmeye aday olduklarını söyledi.

Ziyarette halkın yoğun teveccühü ile karşılandıklarını belirten Saygın, “Kapı kapı dolaşıp halka kendimizi anlatacağız. HÜDA PAR’ın farkını herkes fark edecektir inşallah. İlçe esnaflarımızın dertlerini, sorunlarını dinledik. Bölgemizin sahipsiz olduğunun kanaatindeyiz. Gerekli hizmetler verilmemiş. Layık oldukları yerde değil. Önce insan öncelik adalet sloganıyla halkımıza hizmet etmeye adayız. Her bir adayımız hizmet ehli insanlardır.” dedi.

“Kentimizi en layık şekilde temsil etme derdindeyiz”

Her platformda kentin sorunlarını dile getirdiklerini ifade eden Saygın, “Van’ın sorun ve sıkıntılarını, sesimizin ulaşabileceği her alana ulaştırdık, ulaştırmaya devam edeceğiz. Kentimizi en layık bir şekilde temsil etme derdindeyiz. Halkımızın sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)
















 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.