'Her kes birbirinin görüş ve düşüncelerine tahammül göstermelidir'

'Her kes birbirinin görüş ve düşüncelerine tahammül göstermelidir'

Bitlis’te çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Bitlis Memur Sen İl Temsilcisi, insanların birbirinin görüş ve düşüncelerine tahammül etmesi gerektiğini belirtti.

Memur Sen Bitlis İl Temsilciliği ve bağlı sendika temsilcileri İlde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

Günlük yaşamın her alanında basınla iç içe olduklarını, bu toplantının da samimiyet toplantısı olduğunu belirten Memur Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, “Barışa dair ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız. Herkesin birbirinin fikrine saygı duyması gerekiyor.” dedi.

Durak, toplantı sonunda yaptığı kısa konuşmasında, öncelikle günlük yaşamdaki olayları objektiflik ilkesi çerçevesinde halka sunmaya çalışan basın mensuplarına teşekkür etti. Durak, konuşmasında şunları söyledi:

“Bitlis’te her dönemde yanımızda olan siz değerli basın mensuplarının davetimize icabet etmesi bizleri onure etmiştir. Son günlerde bölgemizde yaşanan olaylarda sizlerin de zor şartlarda görev yaptığınızı biliyoruz. Bu bölgede yaşananların eğitimden sağlığa, kültürden güvenliğe kadar her alana zarar verdiğini biliyoruz. Bu konuda Memur Sen olarak barış için üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Herkes gibi biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız. Yeter ki bu bölgede kimse zarar görmesin. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.