"Hiçbir engel Peygamber Efendimizi öğrenmeye engel değildir"

"Hiçbir engel Peygamber Efendimizi öğrenmeye engel değildir"

​Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı'na katılan engelliler, hayattaki hiçbir engelin Hz Muhammed’i öğrenmeye engel olmadığı ifade ettiler.

Şanlıurfa’da Peygamber Sevdalıları Platformunun "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlediği umre ödüllü Siyer Sınavı’na katılan engelliler, bu gibi sınavların her zaman yapılması gerektiğini ve hayattaki hiçbir engelin Hz Muhammed’i öğrenmeye engel olmadığı ifade ettiler.

Gençlerin yoğun katılım gösterdiği Siyer Sınavı’na kimisi çocuğuyla gelirken, kimisi de engelli haliyle gelip sınava katılım gösterdiği gözlemlendi.

Hayattaki hiçbir engelin Peygamber Efendimizi öğrenmeye engel olmadığı söyleyen Cemile Güzel, “Hayatta ki hiçbir engel dinimizi öğrenmeye, Peygamber Efendimiz öğrenmeye onun ahlakıyla ahlaklanmaya engel olamaz. Bundan dolayı bende bu yönde bir çaba sarf etmek istedim. Arkadaşlarım da aynı şekilde bu yönde bir çaba sarf etmelerini istiyorum. Sınava başvuru yaparken, diğer bütün engelli arkadaşlarımda olduğu gibi benim aklımda da sorular oluştu. Erişim sıkıntısı gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Engelli arkadaşlar olarak daha çok sınava ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bu açıdan binaların daha uygun binalar seçilmesidir ki bu bina gerçekten uygundu. Yeterli koşullara sahipti.” dedi.

İLKHA
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.