Hilvan ilçemize oto galeri sitesi tahsis edilmeli

Hilvan ilçemize oto galeri sitesi tahsis edilmeli

Oto galeri esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen, ticaretin daha fazla gelişmesi için ilçeye oto galeri sitesinin tahsis edilmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen ve beraberindeki heyet, oto galeri esnafını ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Heyeti sıcak bir şekilde karşılayan oto galeri esnafı, ilçede şu anda bir oto galeri sitesinin yeri olmadığından dolayı işlerini rahat bir şekilde yapamadıklarını söyledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen, kendilerinin de durumdan haberdar olduklarını, çeşitli vesileler ile bu sorunu yetkili makamlara bildirdiklerini ve ilçede oto galeri esnaflarını işlerini yapabilmeleri için mutlaka bir yer tesis edilmesi gerektiğini belirtti.

"Hilvan ilçemize oto galeri sitesi tahsis edilmeli"

Göçmen, "HÜDA PAR olarak esnaf ziyaretlerine devam edip halkımız ile bir arada olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız esnaf ziyaretleri kapsamında bu hafta oto galerici esnaflarımızı ziyaret ettik. Daha önce de bildiğimiz ve şu anda da mevcut sıkıntı ilçede bir oto galeri sitesinin belli bir yerinin olmayışıdır. Bu nedenle esnaflar ancak mahalle veya yol boyundaki dükkânları kiralayıp iş yapıyorlar. Ancak bunun yerine ilçede yetkili makamlar tarafından bir oto galeri sitesi yeri belirlenip tahsis edilirse, bu sorun ortadan kalkmış olacak. Aynı zamanda ilçede ticaret daha gelişip hem esnaflarımız rahatlayacak hem de vatandaşlarımız alternatif esnaflara başvurabilecek. Dolayısıyla bu da ilçemizin ekonomisine bir katkı olacaktır." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler