Hilvan'da uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Hilvan'da uyuşturucu ile mücadele toplantısı

​Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde Kaymakamlık tarafından "Uyuşturucu ile Mücadele” toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan “Uyuşturucu ile Mücadele” kapsamında yapılan toplantıda tüm kurumların eş güdüm içerisinde hareket ederek sonuç odaklı mücadele vermesi gerektiği kaydedildi.

İlçe Kaymakamı Furkan Duman başkanlığında gerçekleşen toplantıya komisyonda görevli olan Jandarma Komutanı İsmail Tanrısever, Emniyet Müdürü Salih Köse, Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Müftü Vekili Süleyman Bür, Yazı İşleri Müdürü Sadık Aybar, İlçe Sağlık Müdürü Recai Ölmez ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdrurrahman Kaya katıldı. 

Toplantıda alkol, tütün, uyuşturucu, teknoloji ve kumar bağımlılıkları ile mücadele çalışmaları ele alındı. Ayrıca, ilçede bağımlılıkla etkin mücadele kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarca bugüne kadar yürütülen çalışmalar ve alınan sonuçlara ilişkin paylaşımlar yapılarak fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Kaymakamı Furkan Duman, bağımlılıkla ilgili mücadelenin herkesin üzerine düşen bir görev olduğunu, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini ve bu konuda tüm kurumların eş güdüm içerisinde hareket ederek sonuç odaklı mücadele verilmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından komisyon üyeleri, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.