Hilvan’lı öğrenciler sınavda birinci olmak  için yarışıyor

Hilvan’lı öğrenciler sınavda birinci olmak için yarışıyor

Şanlırufa’nın Hilvan ilçesinde İlkokul öğrencilerine yönelik yapılan Deneme Sınavında öğrenciler tam puan alıp birincilik elde etmek için birbirleriyle yarışıyorlar .

Hilvan’da ilkokul öğrencileri için her ay  uygulanan deneme sınavında öğrenciler birinci olmak için yarışıyor.

Birinci dönemin son denemesinde Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri başarı halkasına bir yenisini daha ekleyerek, 2.sıniflarda Ayşenur Bucak,Burak İpar ve Miray Ravza Bucak tüm soruları doğru cevaplayarak 700 tam puan alarak ilçe birincileri oldu.Elif Tedim 686.500 puan alarak ilçe ikincisi oldu.,

Üçüncü .sınıflarda ise Aliye Gümüş 700 tam puan alarak ilçe birincisi, Ahmet Dilek 692.333 puan alarak ilçe ikincisi olurken, 4.sıniflarda ise  İbrahim Halil Irmak 695.943 puan alarak ilçe birincisi, Ömer Faruk Sanar 691.886 Puan alarak ilçe ikincisi oldular.

Sınav hakkında bir değerlendirme yapan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Vedat Polat, ”Sınavlar hayatımızda önemli bir yer edindiğinden, öğrencilerimizin ileride abartmadan, stresle başa çıkabilmeleri için her ay ilçe bazında yapılan deneme sınavına öğrencilerimizin sınava girerek başarı kazanmaları bizleri ayrıca memnun ediyor. İçe bazında yapılan üç deneme sınavı sonucunda öğrencilerimiz  sınıflar bazında birincilikle bitirdiler. Bu nedenle öğretmen, öğrenci  ve velilerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Deneme  Sınavında birinci olan öğrencilere çeşitli ödüller verildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.