Hilvanlılar Yeni Zelanda'daki şehidler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Hilvanlılar Yeni Zelanda'daki şehidler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Yeni Zelanda'da Cami içerisinde terör şebekesi tarafından katledilen 50 Müslüman için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Memur-Sen öncülüğünde, Yeni Zelanda'da Cami içerisinde terör şebekesi tarafından katledilen 50 Müslüman için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hacı Maksut Camisinde kılınan öğle namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi cenaze namazı öncesi bir konuşma yapan Memur-Sen Üyesi Kadri Yavuzer, ehli küfrün bir olduğunu ve Müslümanların ihtilaflarından faydalandıklarını söyledi.

Yavuzer, "Ehli küfür nerden faydalanıyor? Müslümanların ihtilaflarından faydalanıyor. Müslüman ihtilaflarla ayrı ayrı olmuşlar. Ehli küfür de bundan istifade ederek dünyanın her tarafında Müslümanları perişan etmişler. Allah Diyor ki, 'Allah'ın ipine top yekûn sımsıkı sarılın' Allah'ın ipi de Kur'an-ı Kerim'dir. Müslümanlar bir olmadığı sürece böyle perişan olacaklar. Mesele Ali, Veli ve Hüseyin meselesi değildir, mesele Kur'an-ı Kerim ve İslam'dır. Kur'an-ı Kerim'i ortadan kardırmak ve Müslümanları yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar." dedi.

Çarşı merkezde kılınan gıyabi cenaze namazına, Siyasi Parti Temsilcileri, STK'lar ve vatandaşlar katıldı. Gıyabi cenaze namazı Kadri Yavuzer Hoca tarafından kılındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.