Hizbullah Adına Sahte Bildiri Servis Ettiler

Hizbullah Adına Sahte Bildiri Servis Ettiler

Yandaşlarına sokağa inme çağrısı yapan PKK/HDP'nin, bir kez daha sokağa çıkmasını isteyen karanlık odaklar, sosyal medya üzerinden Hizbullah Cemaati adına sahte bildiri servis etti.

HDP'nin, 6 Ekim'de yaptığı çağrı üzerine yaşanan can kayıpları, talanlar, yakma ve yıkmaların toplum üzerinde oluşturduğu derin iz hafızalarda tazeliğini korurken, çıkardığı kaostan istediği neticeyi almamış olacak ki; yandaşlarını ikinci kez sokağa çağırdı.

PKK/HDP’nin, ikinci kez sokağa çıkmasını isteyen karanlık odaklar ise, sosyal medya üzerinden Hizbullah Cemaati adına korsan bildiri servis ettiği ortaya çıktı.

Hangi Lejyoner Yayınladı?

Sosyal medya üzerinden dolaşıma sokulan bildiriyi paylaşarak bildirinin sahte olduğunu belirten Doğruhaber Gazetesi yazarı M. İkbal Atak, "Şu uyduruk bildirinin kaynağını bilen var mı? Kendini akıllı zanneden hangi lejyoner bunu yayınladı?" diye sordu.

"Emir Büyük Yerden"

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, bildiriyi dolaşıma sokanlar ile PKK/HDP'yi ikinci kez sokağa çıkmasını isteyenlerin aynı karanlık odaklar olduğuna dikkat çekerek, "PKK’yi sokağa salan irade bu bildiriyi de servis etmiştir. Emir büyük yerden..." diyerek, örgütü taşaron olarak kullananlara işaret etti. (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler