Hizbullah Cemaatinden Siyonist işgale karşı çağrı

Hizbullah Cemaatinden Siyonist işgale karşı çağrı

Siyonist işgal rejiminin Mescid–i Aksa’yı kapatmasına sert tepki gösteren Hizbullah Cemaati, tüm Müslümanları her platformda tepkisini ortaya koymaya çağırdı.

Hizbullah Cemaati yayımladığı basın bildirisiyle Siyonist işgal rejiminin Mescid–i Aksa’yı kapatma, Cuma namazını engelleme ve avlusunda Müslümanları şehit etme gibi saldırılarına sert tepki göstererek, tüm Müslümanları her platformda tepkilerini ortaya koymaya çağırdı.

Hizbullah Cemaati Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Siyonist rejimin pervasızlaşmasının "Müslümanların içinde bulunduğu dağınıklık ve parçalanmışlıktan" kaynaklandığı vurgulandı.

Bakara Sûresinin "Allah’ın mescidlerinde O’nun isminin oralarda zikredilmesine mani olan ve onların harap olması için çalışandan daha zalim kim olabilir? Onlar oralara (mescidlere) ancak korkarak girebilirler. Onlar için dünyada bir rezillik ve yine onlar için ahirette de pek büyük bir azab vardır!" 114'üncü ayetiyle başlayan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Müslümanların vahdet içinde güç birliği yapmasından başka çaresi yoktur"

"Siyonist işgal rejiminin pervasızlığı; Mescid–i Aksa’yı kapatma, Cuma namazını engelleme ve avlusunda Müslümanları şehit etme boyutuna varmıştır. Siyonist rejim, bu cür’eti Müslümanların içinde bulunduğu dağınıklık ve parçalanmışlıktan almaktadır. Yaşanan bu musibetler, bütün Müslümanlara ders ve ibret olmalıdır. Terörist rejimin alçakça girişimlerinin sona ermesi için Müslümanların vahdet içinde güç birliği yapmasından başka çaresi yoktur."

"Müslümanlar her platformda tepkilerini ortaya koymalı"

Tüm Müslümanların Siyonist işgalcilere karşı her platformda seslerini yükseltmesi çağrısında bulunulan açıklamada, "Taşların ve ağaçların dahi arkasında bu Siyonist çeteleri barındırmayacağı günün yakın olması ümidiyle; Müslümanlar her platformda tepkilerini ortaya koymalı ve Siyonist işgalin sona ermesi için var gücüyle çalışmalıdır. Siyonist işgalciler şunu çok iyi bilmelidir ki; İslam Ümmeti ve Kahraman İslam Mücahitleri, kanlarının son damlasına kadar Mescid–i Aksa’yı ve İslami değerleri savunacaklardır." denildi.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler