Hizbullah Rehberi Gümüş'ten Mursi için taziye mesajı

Hizbullah Rehberi Gümüş'ten Mursi için taziye mesajı

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, cunta mahkemelerinde ruhunu Rahman'a teslim eden Muhammed Mursi için yayımladığı taziye mesajında Mursi’nin şehadetinin dava arkadaşlarına mukavemet ve çalışmalarına bereket katmasını temenni etti.

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, cunta mahkemelerinde ruhunu Rahman'a teslim eden Muhammed Mursi için taziye mesajı yayımladı.

Mesajına, "Mü’minlerden öyle erkek-adamlar vardır ki, Allah ile yaptıkları ahide sadakat gösterdiler; böylece onlardan kimi adağını gerçekleştirdi, kimi de beklemektedir. Onlar, hiç bir değiştirme ile (sözlerini) değiştirmediler. (Ahzap 23)" ayetiyle başlayan Hizbullah Rehberi Gümüş, Mursi'nin, özlemle beklediği şehidler kervanına dahil olduğunu ve Rabbinin huzuruna ak yüzle gitttiğini belirtti.

Gümüş, mesajında şunları kaydetti:

"Muhammed Mursi’nin vefat haberi üzerine ailesine ve dava arkadaşlarına yönelik söyleyeceğimiz fazla bir şey yoktur. 80 yıldır muhaceret, işkence, zindan ve şehadet ile karşı karşıya gelmiş ve yaşıyorlar. Böylesi olayların mücadelenin gereklerinden olduğunu herkesten daha çok biliyorlar.

Muhammed Mursi’nin mücadelesinin özellikle son altı yılı Müslümanların önüne açmaya vesile olacaktır inşallah.

Kendisine yapılan teklifleri kabul etmemesi, dik durması, eğilmemesi ve taviz vermemesi, kafir, zalim ve münafıkların yüzlerinin güneş gibi açık bir şekilde görünmesine sebep olmuş.

Müslümanların bundan ders çıkarmasını, bunları tanımasını ve buna göre hayatları boyunca tavır ve tepki göstermelerini bekliyor ve diliyoruz.

Muhammed Mursi’nin şehadetinin dava arkadaşlarına mukavemet ve çalışmalarına bereket katmasını diliyoruz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.