'Hizbullah Teyakkuz Halinde'

'Hizbullah Teyakkuz Halinde'

Gazeteci Ruşen Çakır, PKK'nin Diyarbakır'da Kurban eti dağıtan gençleri katletmesinden sonra kuruluşlarını ilan eden Şéx Said Seriyyeleri ile Hüseynin Fedaileri’nin mesajını paylaşarak, Hizbullah’ın teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

PKK'nin, Kobani’yi bahane ederek Kurban Bayramının son günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde fakir ailelere Kurban eti dağıtan Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak ve Riyad Güneş’i barbarca katletmesinin ardından varlık göstermeye başlayan Hüseynin Fedaileri ile Şéx Said Seriyyeleri'nin Twitter üzerinden paylaştığı mesajlar, kısa süre önce Vatan gazetesinden ayrılarak Haber Türk'te yazı yazmaya başlayan gazeteci Ruşen Çakır'ın da dikkatini çekti.

Hüseynin Fedaileri'nin önceki gece paylaştığı, "Tüm birimlerimiz muhtemel saldırılar için hazır ve teyakkuzdadır. İhtiyaç anında Şeyh Said Seriyyelerine katkı vereceklerdir." mesajını takipçileriyle paylaşan Çakır, "Hizbullah teyakkuz halinde" şeklinde twit attı.

Ruşen Çakır, ayrıca Şéx Said Seriyyeleri'nin, "Kürdistanlı ana ve babalar! Çocuklarınıza sahip çıkın. Müslümanlara yönelik hiç bir girişimi karşılıksız bırakmayacağız." şeklindeki mesajını da takipçileriyle paylaştı.

"Hiçbir Şeyden Endişe Etmeyin"

Bu arada Şéx Said Seriyyeleri'nin dün yeni bir mesaj daha paylaştığı öğrenildi. Müslümanlara güven telkin edilen mesajda, "Ey Müslümanlar! Hiçbir şeyden endişe etmeyin. Ne zaman olursa olsun Seriyyelerimiz kılınıza zarar vermek isteyenleri pişman edecek." denildi.

PKK'nin 6-8 Ekim tarihleri birçok il ve ilçede İslami kesimi hedef alan saldırılar düzenlemesi karşısında, Devletin kolluk birimlerinin aciz kalmasının ötesinde saldırılara seyirci kalması, İslami kesimin kendi kendisini savunma mecburiyetinde bıraktığı, Hüseynin Fedaileri ve Şéx Said Seriyyeleri'nin bundan dolayı kuruldukları belirtiliyor. (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.