Hormonlu kurbanlıklara dikkat

Hormonlu kurbanlıklara dikkat

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla tüketicileri ve ilgili yetkilileri hormonlu kurban konusunda uyardı.

MERSİN - Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile dini görevlerini yerine getirecek olan vatandaşları uyardı.

 

Göktaş, “Son 25 yılda hormonlu sebze ve meyveden sonra şimdide hormonlu kurban hayatımıza musallat olmuş durumda. Hayatımıza musallat olan hormon illetini bir türlü önleyemiyoruz. Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle tüketicilerimizin çok dikkatli davranması gerek. Alacağınız kurbanlıklarda hormona dikkat edin. Hormonlu kurbanları almayın” dedi.

 

Göktaş, “Bugün gelinen noktada, hormon denen illet hadise hayatımızın her yerinde yer aldı. Yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu. Bu hormon ilaçları ve kullanılan kimyevi maddeler yüzünden insan hayatı tehlikede. Şimdi gözü açık ve çok para kazanma hırsı içinde olanların, hormonlu kurbanlarına, halkımızı kurban vermeyelim. Lütfen artık yetkili, ilgili, alakalı kim var ise, bu işe el atsın. Kurbanlıklarda hormonu önleyelim. Kamuoyunu bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diyerek vatandaşları uyardı. (Osman Öksüz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler