HÜDA PAR 2.Olağan Büyük Kongresi'nde başkan Zekeriya Yapıcıoğlu güven tazeledi

HÜDA PAR 2.Olağan Büyük Kongresi'nde başkan Zekeriya Yapıcıoğlu güven tazeledi

Ankara'da gerçekleşen HÜDA PAR 2.Olağan Büyük Kongresi'nde mevcut başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, güven tazeledi.

Ankara Ulus'ta bulunan Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda yapılan HÜDA PAR 2.Olağan Büyük Kongresi sona erdi. Saat 10.00'da başlayan HÜDA PAR kongresi saat 15.00'te sona erdi. Kongre’de yapılan seçimde, mevcut başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, yeniden HÜDA PAR Genel Başkanı olarak seçildi. 

“Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet, Hür Dava ve Hür Dünya” sloganları altında alınan karar doğrultusunda Genel Başkanlık oylaması ile GİK, Şura Meclisi ve Merkez Disiplin üyeleri, oylaması ayrı ayrı yapıldı. Yapılan seçimde 974 delegeden 651 kişi oy kullandı. Oy kullanan 651 delegenin oyunu alan mevcut başkan yeniden HÜD PAR Genel Başkanlık koltuğuna oturdu. 

Son olarak teşekkür konuşması için kürsüye Yapıcıoğlu, Allah’a hamd ettikten sonra katılımcıları selamladı. Yapıcıoğlu, “2. kez olağan kongrede yeniden bu yükü omuzlarıma bıraktınız. Kongreden önce parti yönetimindeki arkadaşlarla konuştuk. Tek liste ile kongreye gittik. Kardeşlerimiz böyle uygun gördüler. Bu ağır yükü bir müddet daha taşıma şerefine nail olduk. Siz delegeler oylarınızla bunu tasdik ettiniz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Bu zor dönemde bu ağır yükü taşıyabilecek güç kuvvet ve kudret versin. Yanlış adımlar atmamamız, ayağımızın ve dilimizin sürçmemesi için elimizden tutsun, bize yol göstersin. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da toplumumuza yol göstermeye, onları doğru yola iletmeye ve hakkı ayakta tutmak için adil şahitlik yapmaya devam edeceğiz. Aziz kardeşlerim! Göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı size teşekkür ediyorum. Rabbim, bu ağır yükü taşırken kuvvet versin, elimizden tutsun, yol göstersin. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızı doğru yolu göstermeye, adil olmaya devam edeceğiz. Herkesin duasına ihtiyacım var. Davamız: huzurdur, barıştır, kardeşliktir.” dedi.

Yapıcıoğlu, konuşmasını dua ile bitirdi. Yapıcıoğlu’nun duasına salonda bulunan delegeler de ‘Amin’ diyerek eşlik ettiği görüldü. (M. Salih Keskin – İLKHA)


































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.