HÜDA PAR’a teveccüh artıyor

HÜDA PAR’a teveccüh artıyor

Gaziantep’in Nizip ilçesinde esnaf ziyaretleri eden HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Faik Doğan, her geçen gün partilerine olan teveccühün arttığını söyledi.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Faik Doğan, Nizip ilçesinde bulunan Fıstık Hali ve Oto Sanayi esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Ziyarette yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Doğan, esnaflarla tek tek ilgilenip sohbet etti. Esnaf, Doğan’a yaşadıkları ekonomik sıkıntıları ve sorunlarını anlattı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Doğan, partilerine gösterilen teveccühten dolayı memnun kaldıklarını ve meclise girdiklerinde halkın bu teveccühünün karşılıksız bırakmayacaklarını, güzel bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

Doğan, halkın HÜDA PAR’ın mecliste temsil edilmesinin Türkiye açısından büyük bir kazanım olacağını ve bundan dolayı partilerini mecliste görmek istediklerini dile getirdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Esnaflarımız bize büyük bir ilgi gösteriyor. Malumunuz seçimlere artık sayılı günler kaldı ve biz de çalışmalarımıza büyük bir hız verdik. Esnaf, HÜDA PAR’ın gelecek vaat ettiğini, siyaset stratejisinin ise doğruya doğru yanlışa yanlış deme gayretinin takdir ile karşılandıklarını söyledi. Genel olarak esnafların yüzde 80-90'ı güler yüzle ve muhabbet ile HÜDA PAR'ı karşılıyorlar.”

Ziyaretlerde esnafların büyük bir muhabbetle kendilerini karşıladığını dile getiren Doğan, “Esnafımız HÜDA PAR’ın stratejisini, çalışmalarını ve İslam’ı ölçü almış olmasını özellikle muhabbetle karşılıyor. HÜDA PAR’ın barışçıl söylemlerini, seçime girme yeterliliğinden sonra tüm partileri ziyaret etmek istemesini ve partilerin birbirlerinin düşmanı değil rakipleri olduğunu, bu anlamda siyasi söylemlerde bulunması ve toplumumuzu germemesi gerektiğini dile getirmesini takdirle karşılıyorlar. HÜDA PAR’ın söylemleri itibariyle halkın bir arada olması, beraber çalışması gerektiğini insana insan olduğu için değer vermesi gerektiği hususunda düşüncelerini takdirle karşıladılar.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinlediklerini belirten Doğan, “Aynı zamanda esnafımızın da şu an doların yüksekliği, işlerin azlığı ve satılan malın yerine yenisinin alınamadığına dair şikâyetleri var. Bu tür sıkıntılar devam ettiği için de piyasanın güven vermediğini dile getirdiler. Yarın ne yapabileceklerine dair kuşkularının, korkuların olduğunu ve bundan dolayı ticaret yapamadıklarını dile getirdiler.” diye konuştu.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler