HÜDA PAR Adana'daki STK'larla iftarda buluştu

HÜDA PAR Adana'daki STK'larla iftarda buluştu

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı, Adana’daki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanlığının düzenlediği iftar programına Adana’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, yazarlar ve kanaat önderleri katıldı.

Özel bir lokantada gerçekleşen ve yaklaşık 200 kişinin katıldığı program, Veysi Sonkaya Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, Ramazan ayı münasebetiyle düzenledikleri iftar programında, Adana’daki STK temsilcileri ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Ramazan’ın başının rahmet, ortasının mağfiret, sonunun ise cehennem azabından kurtuluşu müjdeleyen  hadisi şerifi hatırlatan Yavuz, son günlerini idrak ettiğimiz Ramazan’ın tüm İslam coğrafyası için barış, kardeşlik ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.

“Bizim davamız, iyilik davasıdır, kardeşlik davasıdır” diyerek sözlerini sürdüren Yavuz, Ümmet-i Muhammed olabilmenin önemi ve sorumluluklarından da kısaca bahsetti.

Sivil toplum kuruluşları ile kanaat önderlerinin toplum içerisindeki fonksiyonlarının ehemmiyetine de vurgu yapan Yavuz, HÜDA PAR olarak bunun farkında olduklarını ve bu bilinçle hareket ettiklerini söyledi.

Akşam ezanıyla oruçlar açılırken iftar yemeği sonunda yapılan duada, ümmetin kurtuluşu, vahdet ve kardeşliği için topluca eller semaya açıldı. (İLKHA)

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.