HÜDA PAR adaylarına büyük teveccüh

HÜDA PAR adaylarına büyük teveccüh

​Gaziantep’in Nizip ve Yavuzeli ilçelerine bağlı köylere ziyarette bulunarak halkın bayramını kutlayan HÜDA PAR milletvekilleri adayları, büyük teveccühle karşılaştılar.

HÜDA PAR Gaziantep milletvekili adayları Mustafa Kaplan ile Mehmet Karakuş, Ramazan Bayramı ve seçim çalışmaları kapsamında Nizip ve Yavuzeli ilçelerindeki köylere ziyarette bulunup, köy halkının bayramını kutladı. HÜDA PAR adayları, halkın büyük ilgisiyle karşılaştı. 

Seçimlere sayılı günler kala ziyaretlere büyük bir ağırlık veren HÜDA PAR Gaziantep milletvekili adaylarından Mustafa Kaplan ile Mehmet Karakuş, Ramazan Bayramı'nda da çalışmalarına ara vermeden devam ettirdi.

Nizip ilçesine bağlı Hasan Molla, Hacimallı, Mehmet Obası, Güder, Oğuzlar, Gaziler, Korucak, Kayalar, Karamezra, Duraklı, Şeyh Hasan, Karaburç, Dernek, Tosunlu ve Alahacı köylerine ziyarette bulunan milletvekili adayı Karakuş, vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

Milletvekili adayı Kaplan ise Yavuzeli ilçesine bağlı Yuvacık, Yeniköy, Şenikçe ve Nizip’in bazı köylerine bayram ziyaretinde bulunarak köy halkı ile bayramlaştı.

Milletvekili adayları Karakuş ve Kaplan, ziyarette bulundukları köylerde, köy sakinlerinin yoğun teveccühü ile karşılaştı.

Köy sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Kaplan ve Karakuş, 24 Haziran seçimleri için ise köy halkından HÜDA PAR'a destek istedi.

Köy sakinleri de HÜDA PAR milletvekili adaylarının bu anlamlı günde yaptıkları bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, HÜDA PAR’ı mecliste görmek istediklerini söyleyerek ve destek sözü verdiler. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.