HÜDA PAR Adıyaman merkez ilçe kongresini tamamladı

HÜDA PAR Adıyaman merkez ilçe kongresini tamamladı

Hür Dava Partisi Adıyaman merkez ilçe başkanlığı I.olağan kongresini gerçekleştirdi. Üye ve gönüllülerin katılımı ile gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde gidilen seçimde, ilçe başkanı güven tazeledi.

Parti binasında bugün yapılan kongre, Kur’an- ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra oluşturulan divan kurlu adaylarının açıklaması ile kongrede, İlçe Başkanı Cemil Özdaş tarafından faaliyet raporu ve bütçe kongreye katılanlara okundu.

Daha sonra İl Başkanı Ali Çelik kısa bir konuşma yaptı. Çelik konuşmasında birlik ve beraberlikten söz etti. Çelik “Siyasi harekete başladığımızda, mütedeyyin insanları bu işin nasıl çıkacağımızı merak ediyordu. Ancak biz kurulduğumuz günden bu yana, ilkeli ve metanetli duruşumuzla, mütedeyyin insanların da siyaset sahnesinde dik durabileceğinin en canlı örneği olduk. Dürüst siyaset ve gerçek adalet parolasıyla her zaman hakkı haykırdı. Bu bağlamda siyaset yapmak isteyen müdeyyin insanları HÜDA PAR bayrağı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çelik’in konuşmasından sonra oylamaya geçildi. Oylama neticesinde Cemil Özdaş tekrar merkez ilçe başkanlığına seçildi. Özdaş seçimden sonra yaptığı konuşmada, tüm üye ve gönüllülere teşekkür ederek bu işin çok ciddi bir görev olduğunu ve hep birlikte çalışarak üstesinden gelebileceklerini ifade ettikten sonra hayırlı olması temennisinde bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.