HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı esnafın sorunlarını dinledi

HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı esnafın sorunlarını dinledi

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığından bir heyet esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Ahmet Karhan ve beraberindekiler işyeri dolaşarak esnafla muhabbet ettiler. Ziyaretler sırasında Cumhuriyet Caddesi’nde başlatılan çalışmalardan mustarip olduklarını belirten esnaflar, çalışmaların zamansız yapıldığından dolayı kendilerinin mağdur olduklarını belirttiler.

Ziyaretten sonra bir açıklama yapan HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Ahmet Karhan, çalışmaların iş sezonunda başlatılmasının yanlış olduğunu, zor durumda olan esnafın bu şekilde daha da zorlandığını belirtti.

Ahmet Karhan, "Caddede yapılan çalışmadan esnafımız rahatsız. Esnaf, çalışmanın son bahar ayına denk getirildiğini belirtiyor. Yapılan çalışmadan dolayı işyerinde bulunan malzemeler sürekli olarak toz içinde kalıyor maalesef. Dövizdeki artış nedeni ile baya mağdurdurlar, bunun üzerine bu çalışmanın yapılması baya sıkıntı oluyor. Esnafımız çalışmanın akşam yapılması gerektiğini belirtiyor. İyi bir kadro ile geceden işler yapılması gündüz rahat bir şekilde işyerlerimizi açılması yönünde talebi var esnafın. Yetkililerde bu durumu dikkate almalılar."  dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler