HÜDA PAR Akçakale İlçe Başkanı Halil Aydın güven tazeledi

HÜDA PAR Akçakale İlçe Başkanı Halil Aydın güven tazeledi

HÜDA PAR, Akçakale İlçe Teşkilatı 2'nci Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Halil Aydın güven tazeledi.

HÜDA PAR Akçakale ilçe teşkilatı 2'nci olağan kongresini düzenledi. Kongrede mevcut başkan Halil Aydın güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı oldu.

Kongre; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları ve parti üyelerinin katılımıyla Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongrede yoklama yapıldıktan sonra Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Basri Demir, Başkan Yardımcılığına Hüseyin Dinç, kâtipliğine ise Adil Aslan seçildi.

"Akçakale, bu ilin ve bu ülkenin harçlarından bir tanesidir"

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden HÜDA PAR Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Yavuz, "Akçakale’nin sınır hattına kadar olan boylarında adım adım benimle ter döken bütün kardeşlerimin, bacılarımın, gençlik teşkilatımızın ve bizlere gönüllerini, yüreklerini açan Akçakale halkını bir kez daha selamlıyorum, teşekkür ediyorum. Girdiğimiz her iş yerinde ve evde güler yüzle karşılandık. Bize yüreklerini, hanelerini açtılar. Tek bir tane olumsuz vaka olmadı. Binlerce yeri gezdik. O zaman dedik ki, Elhamdülillah Akçakale, bu ilin ve bu ülkenin harçlarından bir tanesidir. Bizim Akçakale’de ilçe başkanlığı açmış olmamız; davası hürriyet ve adalet olan ve bu memleketteki bütün insanların kardeşliğini tesis etmek olan HÜDA PAR’ın amaçları doğrultusundadır ve doğru yapmışız." şeklinde konuştu.

"Adaletin tesis edilmesi için elimizden geleni yapacağız"

Bu sistemin düzelinceye kadar mücadele edeceklerini ifade eden Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ise "HÜDA PAR olarak siyasete girmemizin ana temelinde adalet vardır. Bir toplumda adalet yoksa zulüm vardır. Adalet yoksa haksızlık vardır. Allah’ın izniyle bu adaletin tesis edilmesi için elimizden geleni yapacağız. Hür davanın hür neferleri olarak Allah’a ahdetmişiz. Bu sistem düzelinceye kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kongrede kısa bir konuşma yapan Akçakale İlçe Başkanı Halil Aydın da 5 yıldır Akçakale’de HÜDA PAR ilçe yöneticiliğini yaptığını hatırlatarak, bu zaman diliminde ilçesinin sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Kongre, HÜDA PAR Akçakale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Dağbaşı tarafından okunan faaliyet raporunun ardından, ilçe yönetim üyesi İbrahim Yılmaz’ın mali raporunu okunmasıyla son buldu. (Ramazan Casuk - İLKHA)






































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler