HÜDA PAR Ankara milletvekili adaylarından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Ankara milletvekili adaylarından esnaf ziyareti

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden HÜDA PAR Ankara milletvekili adayları Yenimahalle ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

24 Haziran Genel Seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Ankara milletvekili adayları, halk ile bir araya gelip sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Ankara milletvekili adaylarından Şehzade Demir, Abdussamed Yalçın, Osman Gülebak ve beraberindeki diğer milletvekili adayları, Yenimahalle ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Burada ilçe esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan heyet, esnafa partilerinin seçim vaatlerini anlatarak esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Kayserililer Federasyonunu da ziyaret eden heyet, HÜDA PAR’ın amacı ve misyonu ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan konuşmalardan sonra sorulan sorulara cevap verildi.

Ziyaretin ardından memnuniyetlerini dile getiren federasyon üyeleri parti heyetine başarılar diledi.

Daha sonra esnaf ziyaretlerine devam eden heyet, cadde üzerinde bulunan bir çay ocağında oturan vatandaşlarla beraber oturarak, parti hakkında bilgilendirmede bulundu.

İLKHA

















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.