HÜDA PAR, BİLSAM ve Birlik Vakfı’nı ziyaret etti

HÜDA PAR, BİLSAM ve Birlik Vakfı’nı ziyaret etti

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı ve beraberindeki heyet, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz ve beraberindeki heyet, şehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlk olarak Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Malatya şubesini ziyaret eden HÜDA PAR heyetini BİLSAM Başkanı Zekeriya Tav karşıladı. Son aylarda meydana gelen olayların konuşulduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

HÜDAPAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, kurumlar arası bilgi alışverişinin kesilmemesinin ehemmiyetine işaret eden Zekeriya Tav’ın söylediklerine katıldıklarını ve bu görüşmelerin devam etmesinin önemli olduğunu belirtti.

Daha sonra HÜDA PAR heyeti, Birlik Vakfı Malatya şubesini ziyaret ederek vakıf başkanı Sadi Ergül ile görüştü.

Birlik Vakfı tarafından yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi alan Dikgöz, vakfın toplum içerisinde başarılı işler yaptığının altını çizdi.

HÜDA PAR’ın çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Dikgöz, bölgede yaşanan gelişmeler hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Ergül, Doğu ve Güneydoğu’daki olayların bir an önce sona ermesi gerektiğini belirterek, HÜDA PAR camiasına da bu yolda muvaffak olmasını temenni ettiklerini belirtti.  (M. Ali Batı - İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.