HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Açıkbaş’tan yerel seçim değerlendirmesi

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Açıkbaş’tan yerel seçim değerlendirmesi

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, önceki gün gerçekleşen 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimini değerlendirerek, ülkeye ve Bingöl’e hayırlı olmasını diledi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimi sonrası yazılı bir açıklama yapan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, “Seçmen kardeşlerimizin iradeleriyle gerçekleşen seçim sonucunun ilimiz için hayırlı olmasını temenni eder, seçilmiş belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

Açıkbaş, “Seçim öncesinde vaat edilen projeleri ve bu projelerin hayata geçirilmesi için HÜDA PAR olarak seçim sonrası süreçte de bu taleplerin takipçisi olacağız ve projelerin hayata geçmesi için bizlerde seçilen belediye başkanımıza katkı sunacağız.” diye konuştu.

5 yıllık zaman iyi değerlendirilmeli

Açıkbaş,  "Seçilen İl, ilçe, belde belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve tüm muhtarlarımız hizmet noktasında önceki dönemleri de göz önünde bulundurarak hareket etmelidirler. Zira dünden bugüne şehrimize ve halkımıza hizmet noktasında neler yapıldı veya neler yapılabilirdi evvela bunları irdelemek gerekiyor. Yine seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir. 31 Mart 2019 Yerel Seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler