HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığından İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığından İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığından bir heyet, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Engin’i makamında ziyaret etti.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin’i makamında ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki heyet, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ziyarette, okullarda eğitimin yanı sıra aşılması gereken farklı bazı sorunların da olduğunu belirten Tasalı, bu sorunların başında okullardaki mescit problemi, okul önlerinde satılan uyuşturucu madde, karma eğitim ve ana dilde eğitimin geldiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Engin ise, eğitimciler olarak görevlerinin çocukları ve gençleri topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmek olduğunu belirterek,  “Bu konuda sadece devlet değil, siyasetçiler, STK’lar, aileler ve veliler de eğitime yeterince destek vermeli, okullarını sahiplenmelidirler.” dedi.

Engin, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür ederek, kendisine takdim edilen HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu ‘Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporu’ için de teşekkür etti ve raporu inceleyeceğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Engin, ardından HÜDA PAR heyetine 15 Temmuz darbe girişimini anlatan resim sergisini gezdirdi.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.