HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları esnafı ziyaret etti

HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları esnafı ziyaret etti

Bingöl’de seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları, destek talebinde bulundu.

Bingöl’de seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez, merkezde bulunan Ulu Cami Pasajı’ndaki kuyumcu esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın Bingöl milletvekili adayları olarak saha çalışmaları kapsamında halkı ve esnafı ziyaret edip, sorun ve isteklerini dinlediklerini söyledi.

“Döviz ve altındaki dalgalanmalar esnafı olumsuz etkiliyor”

Ziyaretlerinin devam edeceğini aktaran Tasalı, “Seçim çalışmalarımız kapsamında kuyumcu esnafımızı ziyaret ettik. Son zamanlarda döviz ve altındaki dalgalanmaların esnafa yansımasının olumsuz olduğunu söylediler. Esnafın çoğu durumundan memnun değil, piyasadaki durum ekonomik olarak iyiye gitmiyor. Esnaflarımızda bunu gördük. Biz de kendilerinin sorunlarını yerelde ve ulusalda dile getireceğimizi söyledik. Şu an ekonomik göstergeler hiç iyi görünmüyor, genel anlamda piyasada olduğumuz için bu duruma şahit oluyoruz.” dedi.

Devam eden olumsuz havanın iyiye dönmesi gerektiğinin altını çizen Tasalı, piyasanın olumsuz devam etmesiyle zor günler yaşayan esnafa yönelik olumlu adımların atılması için tedbirler alınması gerektiğini vurguladı. (Nihat Kanat-İLKHA)






















 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.