HÜDA PAR Bismil ilçe Başkanı Bilmez güven tazeledi

HÜDA PAR Bismil ilçe Başkanı Bilmez güven tazeledi

HÜDA PAR Bismil ilçe teşkilatında gerçekleşen 2. kongrede yapılan seçim sonucu mevcut başkan Ali Bilmez güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı oldu.

HÜDA PAR Bismil ilçe teşkilatı 2'nci kongresini düzenledi. Kongrede mevcut başkan Ali Bilmez, güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı oldu.

Kongre; Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, Abdulsammed Yalçın GİK Üyesi ve Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, parti yöneticileri ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kongrede konuşan Bilmez, 5 yıldır Bismil'de HÜDA PAR ilçe yöneticiliğini yaptığını hatırlatarak bu zaman diliminde imkanları dahilinde halka hizmet yaptıklarını söyledi.

Bilmez, "Bismil HÜDA PAR ilçe teşkilatı olarak 2 yıl içinde ilçede tarla, yaralama, aile arasındaki küskünlük, alacak verecek meseleleri, miras, husumetli aileleri barıştırmak gibi ortalama 200 büyük ve küçük uzlaşma meselelerine dahil olduk. Çoğunu olumlu sonuçlandırarak bir çok aileyi uzlaştırdık. Bundan sonra da halkımızı eşit tutarak, hiç bir fark yapmaksızın bize gelen tüm sorunların en güzel şekilde üzerine eğilip, adaletten şaşmadan, adil kararlar vererek adaleti sağlamaya çalışacağız. Amacımız bu halkın derdiyle dertlenmek, sıkıntı yaşayanların derdine çare bulmak, hiçbir menfaat beklemeden Allah rızasını kazanmaktır. Ana gayemiz budur." dedi.

Bismil’deki tüm siyasi parti yöneticilerine STK, kanaat önderleri ve yöneticilere seslenen Ali Bilmez, "Bismil’de söz sahibi olan idareci, yönetici, STK ve siyasi partiler! Bu halkın derdiyle dertlenmek istiyorsanız bu halka beraber hizmet edelim. Bu halkın derdine beraber derman olalım." çağrısında bulundu.

Bilmez, son olarak kendisini bu göreve tekrardan layık gören ilçe teşkilatına ve dava arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.