HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığının iftar programına yoğun ilgi

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığının iftar programına yoğun ilgi

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığı tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar yemeğine halk yoğun ilgi gösterdi.

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığının, geleneksel olarak her yıl açık alanda düzenlediği iftar yemeğine halk yoğun ilgi gösterdi.

Çınar İlçe Başkanlığının bulunduğu sokakta yaklaşık bin 200 kişinin iştirak ettiği iftar yemeğine; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens, Vedat Turgut, Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, kanaat önderleri, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

İftardan önce kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, “Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki, her sene Ramazan ayında, şu bereketli iftar sofralarımız vesilesiyle büyük kardeşlik halkasını, tekrar mübarek Ramazan ayı münasebetiyle tesis etme imkânı buluyoruz." dedi.

İftar öncesi Muzaffer Karavil Hoca'nın yaptığı duanın ardından ezanın okunmasıyla davetliler hep birlikte oruçlarını açtı.

İftardan sonra vatandaşlar, bu güzel organizasyonda emeği geçen yetkililere teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdi. HÜDA PAR yetkilileri ise, davetlerini kırmayıp gelen davetlilere teşekkürlerini sundu.

 ÇINARIN SESİ 

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığı iftar programı 2019

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığı iftar programı 2019

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler