HÜDA PAR'dan pamuk yığınında hayatını kaybeden çocukların ailelerine taziye ziyareti

HÜDA PAR'dan pamuk yığınında hayatını kaybeden çocukların ailelerine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa'da pamuk yığınında hayatını kaybeden 3 çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa'da pamuk yığınında hayatını kaybeden 3 çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa'da, tarladaki pamuk yığınlarının içinde uyuyan 14 yaşındaki Harun Tekdağ, kardeşi 12 yaşındaki Ali Tekdağ ve kuzeni 14 yaşındaki Hüseyin Tekdağ, havasızlıktan boğularak hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine HÜDA PAR heyeti aileyi ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet İdem, Haliliye İlçe Başkanı Ali Durmaz, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Polat ve beraberindeki kalabalık heyet ile birlikte Ulucanlar köyü Karagöz mezrasına geçerek, Tekdağ ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Burada acılı aileye başsağlığı dileyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, sabır temennisinde bulunarak kısa bir konuşma yaptı.

Hayatını kaybeden çocukların günahsız ve masum olduklarını, dolayısıyla cennetlik olduklarına inandıklarını dile getiren Yavuz, "Onlar masumdurlar. Onlar inşallah Cennete girdi. Allah size sabırlar versin. Dayanma gücü versin inşallah. Elhamdülillah biz Müslümanız. İnanıyoruz ki emanet sahibi bir gün emanetini alacaktır. Ama bugün, ama yarın. İman nimetini bize nasip eden Allah'a hamdolsun. İmandan başka bir şey bunu izah edemez. İman varsa her şeyin bir izahı vardır. Birazcık dayanıp sabırlı olmak lazımdır. İsyan Allah'ı tanımayanlara mahsustur." ifadelerini kullandı.

"Onlar pamuğun içinde değil annelerinin kucaklarında olsaydı yine öleceklerdi"

Başa gelen musibetlerin, darlıkların Allah'tan geldiğini, dolayısıyla isyan etmeyip sabırlı olunması gerektiğini ifade eden Yavuz, "Biz kardeşiz ve Müslümanız. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Acınıza ortak olup paylaşıyoruz. Onlar pamuğun içinde değil annelerinin kucaklarında olsaydı yine öleceklerdi. Başka çare yok. Onun için kendimizi yıpratmayalım. İsyan, Allah'ı tanımayanlara mahsustur. Biz Allah'ı tanıyoruz. Allah kendisini, Peygamberlerini bize tanıtmış ve iman nimetini bize ikram etmiştir. Allah bize Salih ameller işlemeyi nasip etsin. Cennette sevdiklerimizle bizi buluştursun. Cennetteki rahatlığı elde etmek için başımıza gelen musibetlere, darlıklara sabredeceğiz. Bir ferahlık geldiği zaman da şükredeceğiz. Bunların hepsinin Allah'tan geldiğini bileceğiz." şeklinde konuştu.

Taziye ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Tekdağ ailesi, yapılan tavsiyelere uyacaklarını söyledi. (Ramazan Casuk - İLKHA)


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.