HÜDA PAR’dan yeni atanan başhekime ziyaret

HÜDA PAR’dan yeni atanan başhekime ziyaret

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından bir heyet Midyat Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Palaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığı’ndan bir heyet, Mardin Midyat İlçesi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Operatör Doktor Mahmut Palaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hastane Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarete HÜDA PAR İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ve beraberindeki heyet iştirak etti.

Yeni görevinden dolayı Palaz’ı tebrik ederek heyet, hastanede yaşanan bazı aksaklıkları aktararak, sorunların giderilmesi talebinde bulundu.

Özellikle yoğun bakımda, mahremiyet konusuna dikkat edilmesi ve hastanedeki ağız ve diş hekimi eksikliğinin giderilmesini istediklerini belirten Altunkaynak, Midyat halkının talebinin de bu yönde olduğunu söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başhekim Palaz, mahremiyet konusuna azami derecede dikkat edildiğini, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin ise kurulacağını belirtti.

Bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığını, bakanlıktan gelecek cevabı beklediklerini söyleyen Başhekim Palaz, “Ayrıca hastanede bir çocuk servisi ve acil servisi ile ilgili çalışmalarımızda var. Midyat için elimizden geleni yapacağız.” dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.