HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanlığından TÜMSİAD'a ziyaret

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanlığından TÜMSİAD'a ziyaret

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, beraberindeki bir heyetle birlikte Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğini (TÜMSİAD) ziyaret etti.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanlığı, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf, STK, kanaat önderleri ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz ve beraberindeki heyet, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinde özelde Eskişehir, genelde de ülke ekonomisinin üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Dikgöz, kentteki ziyaretlerinin devam edeceğini, özelde Eskişehir'in genelde de ülke sorunlarının çözümü için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Dikgöz, "HÜDA PAR olarak güzelim kentimizin her karışını dolaşıyoruz. Esnaflarımızı, STK'larımızı, kanaat önderlerimizi, eğitim camiamızı, tarihi yerlerimizi, halkımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri imkânlarımız dâhilinde çözmeye çalışıyoruz. Bu sorunları yetkili mercilere iletiyoruz. Bugün de ekonomik anlamda ilimizin önemli saç ayağından biri olan TÜMSİAD Şube Başkanlığını ziyaret ettik. Hem ilimizin, hem de ülkemizin ekonomisi üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. TÜMSİAD Şube Başkanımız Sayın Ali Cengiz Bey, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler. Güzel bir ziyaret oldu. Bu ziyaretler inşallah ilimizin ekonomisine pozitif bir katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Zor bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Dikgöz, faize dayalı ekonomi sistemin yerine, üretime dayalı ekonomi sisteme geçilmesinin elzem olduğunun altını çizerek, hep birlikte içinde bulundukları bu gemiyi sahil-i selamete ulaştırmak için gayret edeceklerini ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler