HÜDA PAR Filistin için Diyarbakır'da miting düzenleyecek

HÜDA PAR Filistin için Diyarbakır'da miting düzenleyecek

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Filistin direnişine destek amacıyla 15 Ekim Pazar günü İstasyon Meydanı'nda miting düzenleyeceklerini açıkladı.

İzzeddin el-Kassam Tuygayları'nın 7 Ekim'de işgal rejimine yönelik başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna dünyadan ve Türkiye'den tepkiler çığ gibi büyüyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dün Filistin gündemiyle Saadet, Gelecek ve Yeniden Refah Partisi genel başkanlarıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin ardından İstanbul Yenikapı'da ortak bir miting kararı alınmıştı.

Bu kararın ardından Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, pazar günü İstasyon Meydanı'nda düzenleyecekleri mitinge katılım çağrısı yaptı.

Paylaşımında Turgut, "Ey İslam ülkeleri ve Müslümanlar! Kudüs’ü kan gölüne çeviren siyonist canilere karşı duralım. Mukaddesatımızı çiğneyen siyonist barbarlığı durduralım. Başta Diyarbekir’li hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımıza! Büyük şeytan ABD’nin himaye ettiği alçak siyonist çetenin Filistinli kardeşlerimize yapmış olduğu vahşi katliamlarına karşı tepkimizi göstermek için; 15 Ekim Pazar günü tarihi İstasyon Meydanı'nda #KudüsİçinBuluşuyoruz. Diyarbakir tarihi İstasyon Meydanı ve İstanbul Yenikapı'da tertiplenen mitinglere katılım göstererek tarafımızı belirleyelim. 'Tarafsız kalan bertaraf olur.'" dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.