HÜDA PAR Gaziantep’te siyasi partilerle bayramlaştı

HÜDA PAR Gaziantep’te siyasi partilerle bayramlaştı

​HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, siyasi partilere bayram ziyaretinde bulundu.

Ramazan Bayramı münasebetiyle siyasi partiler arası yapılan bayramlaşmalar çerçevesinde, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığından bir heyet; AK Parti, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisini ziyaret etti.

Ziyarette, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan olay başta olmak üzere 24 Haziran’da yapılacak seçimler ve bu seçimde siyasi partiler ile siyasilerin takınması gereken tavırlar konuşuldu.

Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partilere bayram ziyareti gerçekleştiren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, Şahinbey İlçe Başkanı Bilal Arslan, milletvekili adayları İbrahim Yolcu, Mustafa Kılıç ve parti yönetiminden Mehmet Durmaz ilk olarak Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar, parti yönetimindeki yetkililer ve partililer karşıladı. Karalar, HÜDA PAR heyetinin yaptığı bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemine hayrılar getirmesine ve İslam ümmetinin vahdetine vesile olmasını diledi.

Heyet buradan daha sonra Büyük Birlik Partisi’ni (BBP) ziyaret etti. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette HÜDA PAR heyetini Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcıları Hasan Polat ve Sermet Can, AK Parti listesinden aday olan İhsan Kaya ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan karşıladı.

HÜDA PAR heyetine bayram ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kaya, yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise Suruç’taki olayın kendilerini üzdüğünü belirterek, seçimlerde her siyasi partinin çalışma yapma hakkına sahip olduğunu, seçim süresince bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Erdoğan, “HÜDA PAR İslami duruşundan hiç taviz vermiyor” diyerek HÜDA PAR’ı takdir ettiğini belirtti.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Adayı İbrahim Yolcu da partilerinin seçimlere girecek olan 10 siyasi parti ziyaret etmek istemelerindeki nedenlerden bir tanesinin de bu konu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Tüm seçimler gelip geçicidir. Hiçbir seçim yitirilen canlardan daha kıymetli değildir. Siyasi partiler düşman değil, rakiplerdir. Seçim sürecinde siyasiler, çatışmalı bir dil kullanmamalı. Kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı söylemlerden uzak durmalıdır. Bu tür olayların toplumumuzda sürekli yaşanması İslami bir anlayışın pasifize edildiğinden kaynaklanmaktadır. Bizim amacımız tamamen toplum refahının adilane bir şekilde yönetilebilmesidir.”

HÜDA PAR heyeti son olarak AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. HÜDA PAR Şahinbey İlçe Başkanı Bilal Arslan, Milletvekili adayı Mustafa Kılıç ve parti yönetiminden Mehmet Durmaz’ın yer aldığı HÜDA PAR heyetini AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı yetkilileri karşıladı.

Ziyarette, gündemdeki konular ile ilgili görüş alış verişinde bulunulurken bayram ve seçim ile ilgili iyi niyet temennilerinde bulunuldu.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.