HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan şehid ailelerine bayram ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan şehid ailelerine bayram ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, Ramazan Bayramı vesilesiyle 6-8 Ekim Kobani bahaneli olaylarda vahşice katledilen şehid ailelerini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı münasebetiyle 6-8 Ekim olaylarında hunharca katledilen şehidlerin ailelerine bir ziyaret gerçekleştiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, ailelerin bayramlarını tebrik etti.

6-8 Ekim 2014 Kobani bahaneli olaylarda HDP/PKK’lilerce hunharca katledilen Şehid Turan Yavaş, Şehid Hüseyin Dakak, Şehid Hasan Gökgöz, Şehit Arif ve gazi Molla Hüseyin Durgun’un ailelerini ziyaret eden Yılmaz, aileler ile bir süre sohbet edip, bayramlarını kutlayarak kendilerine sabır tavsiyesinde bulundu.

Yılmaz ilk olarak Şehid Hasan Gökgöz’ün ailesini ziyaret etti. Burada şehidin babası Mehmet Gökgöz tarafından karşılanan Yılmaz, acılarına ortak olduğunu ifade ederek bayramlarını kutladı.

Daha sonra Yılmaz, Şehid Hüseyin Dakak’ın ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehidin babası tarafından ağırlanan Yılmaz, buruk geçse de bayramlarını kutladı.

Şehid Turan Yavaş’ın ailesini de ziyaret eden Yılmaz, şehidin ağabeyi tarafından karşılandı. Yılmaz daha sonra Şehid Arif ve gazi Molla Hüseyin Durgun’un ailelerine de bir ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz’a, partisinin Bağlar ilçe teşkilatından bir heyet eşlik etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.