HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam Yusufîlere taziyede bulundu

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam Yusufîlere taziyede bulundu

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, geçtiğimiz gün evlat hasretiyle vefat eden Yusufi Mehmet Garip Özer'in babası ve ayrıca Yusufi Mehmet Ali Çelik'in de kayınbabası olan Şeyhmus Özer'in taziyesine katıldı.

Yusufî mahkûmlar Mehmet Garip Özer'in babası ve aynı zamanda Mehmet Ali Çelik'in de kayınbabası olan Şeyhmus Özer'in (85) taziyesine katılmak için Batman'a geçen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Yusufîler Mehmet Garip Özer'e ve Mehmet Ali Çelik'e taziyelerini iletti.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ve beraberindeki heyet, 28 Şubat ve FETÖ yargısı tarafından delilsiz ve uydurma suçlamalarla hapse mahkûm edilen ve 16 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî Mehmet Garip Özer'in vefat eden babası ve ayrıca kumpaslarla mahkum edilip 20 yıldır cezaevinde bulunan Mehmet Ali Çelik'in de kayınbabası olan Şeyhmus Özer'in taziye katıldı.

Batman'ın merkez Kültür Mahallesi'nde bulunan BATSO Taziye Evi'nde Yusufiler Mehmet Garip Özer, Mehmet Ali Çelik ve merhumun yakınları ile dava arkadaşları tarafından karşılanan Sağlam, burada merhumun ruhuna Fatiha okuyarak yakınlarına sabır diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'a, Genel Başkan Yardımcılarından Zekeriya Yapıcıoğlu, Vedat Turgut, GİK Üyeleri, Batman İl Başkanı Davut Şahin, ilçe başkanları ve partililer eşlik etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler