HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan GİK üyesi Eşin’e taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan GİK üyesi Eşin’e taziye ziyareti

​HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde ablası vefat eden GİK üyesi Mehmet Eşin’e taziye ziyaretinde bulundu.

Önceki gün ablası vefat eden GİK üyesi Mehmet Eşin’in taziyesine katılmak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gelen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, burada merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakın akrabalarına sabırlar diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir, ilçe başkanları ve beraberindeki partili heyetle, önceki gün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sarıgül Eşin’in (50) taziyesine katıldı.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde bulunan Selahaddin Eyyübi Kültür Evi’ndeki taziyeye gelen Sağlam ve beraberindeki heyeti, GİK Üyesi Mehmet Eşin ve yakınları karşıladı. Burada başsağlığı ve sabır tavsiyesinde bulunan Sağlam, merhumenin ruhuna Fatiha okudu.

Taziye evinde kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, merhum gibi bir gün kendilerinin de vefat edeceğini ve insanların kendileri için de toplanıp rahmet dileklerinde bulunacaklarını hatırlattı.

“Ölüm gelmeden önce tefekkür edelim”

Taziyede toplananları ölüm gelmeden önce düşünmeye davet eden Turgut, "O gün gelmeden gelin beraber düşünelim, tefekkür edelim. Bu dünyaya niçin geliyoruz? Kısa bir süre kaldıktan sonra gidiyoruz. Bunun hikmeti nedir beraber tefekkür edelim. Allah, ‘insanları ve cinleri bana kulluk etsinler diye yarattım’ diyor. Yaratılış gayemiz işte budur. Rabbim bu bilinçle hareket eden kullarından eylesin." diye konuştu.

Sağlam, taziyenin ardından ilçeden ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.