HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan Kadir Gecesi mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan Kadir Gecesi mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, yayımladığı bir mesajla İslam âleminin bu gece idrak edeceği Kadir Gecesi’nin, ümmetin içerisinde bulunduğu olumsuz durumlardan kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı.

Kadir Gecesi'nin, tüm mazlum ve Mustazafların kurtuluşuna vesile olmasını temenni eden Sağlam, açıklamasında; Müslümanları, ihtilaflarını bir kenara bırakarak, İslam coğrafyasını yok etmeye çalışan ortak düşmanlara karşı, birlik ve beraberlik içinde yekvücut olma çağrısında bulundu.

Bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'nin öneminin anlatıldığı Kadir Suresi’ni hatırlatan Sağlam, “Bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'ne ulaşmış olmanın sevinci içerisindeyiz. İbadet, dua ve yakarışlarımızla halimizi Cenab-ı Erhamurrahimine arz edeceğiz.” dedi.

İslam coğrafyasının sulh ve selamete ermesi adına yakarışta bulunulması gerektiğini söyleyen Sağlam, “Kur`an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan bu geceyi idrak ederek İslam coğrafyasının sulh ve selamete ermesi, hak ve adalet temelinde huzur içinde yaşaması için Rabbimize dua ve yakarışta bulunacağız. Cinni şeytanların zincire vurulduğu bu mübarek günlerde, insi şeytanların her türlü hile, plan ve desiselerine karşı da uyanık olmayı; ehli kıble olan bütün Müslüman kardeşlerimize karşı merhametli; insanlık düşmanlarına karşı ise teyakkuzda olmayı her bir Müslüman kendisi için elzem bir görev olarak telakki etmelidir.” hatırlatmasında bulundu.

“Kadir Gecesi'nin, ümmet coğrafyasının huzura kavuşmasına kapı aralamasını diliyorum”

Kadir Gecesinin tüm mazlum ve Mustazaflar için kurtuluş olmasını dileyen Sağlam, “İslam âlemi olarak büyük acılar, ızdıraplar ve çetin badirelerden geçtiğimiz bu günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi'nin, ümmet coğrafyasının huzura kavuşmasına kapı aralayarak, yeryüzünün tüm mazlum ve mustazafları için kurtuluşa ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını, rahmeti sonsuz Rabbimizden niyaz ediyorum.” dedi.

Son olarak Müslümanlara çağrıda bulunan Sağlam, “Alem-i İslam'ın Kadir Gecesi'ni tebrik ederken bütün Müslümanları, ihtilaflarını bir kenara koymaya, ittifak noktalarına odaklanmaya, topraklarımızı işgal ederek coğrafyamızı ve medeniyetimizi yakıp yok etmeye çalışan ortak düşmanlarımız karşısında birlik ve beraberlik içinde yekvücut olmaya çağırıyorum.” ifadelerine yer verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.