HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan Özaslan ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan Özaslan ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, önceki gün hayatını kaybeden, partisinin GİK Yedek Üyesi Emin Özaslan'ın annesi ve Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat'ın ablası Zeliha Özaslan'ın Şanlıurfa'daki taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, önceki gece evinde hayatını kaybeden partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) Yedek Üyesi Emin Özaslan'ın annesi, partisinin Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat'ın ablası ve Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Göven'in kayınvalidesi olan merhume Zeliha Özaslan'ın (76) Şanlıurfa'daki taziyesine katıldı.

Bir süredir kanser ve kalp rahatsızlığından dolayı tedavi gören Zeliha Özaslan, önceki gece evinde hakkın rahmetine kavuştu. Merhumenin cenaze namazı öğle namazına müteakip Yusuf Paşa Camii'nde kılınıp,  Şanlıurfa'nın Merkez Haliliye ilçesinde bulunan Bediuzzaman Aile Mezarlığı'nda defnedilmişti.

Özaslan'ın taziyesine katılmak için Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Direkli Taziye Evi'ne gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam, burada merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakın akrabalarına sabırlar diledi.

Sağlam ve beraberindeki heyeti karşılayan Emin Özaslan, Mehmet Nakşi Erat ve İbrahim Halil Göven, taziyelerini ilettiklerinden ve acılarını paylaştıklarından dolayı Sağlam ve heyetine teşekkür etti.

Taziye evinde kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, merhume gibi bir gün kendilerinin de vefat edeceğini ve insanların kendileri için de toplanıp rahmet dileklerinde bulunacaklarını hatırlattı.

"Ölüm gelmeden önce tefekkür edelim"

Taziyede toplananları ölüm gelmeden önce düşünmeye davet eden Turgut, "O gün gelmeden gelin beraber düşünelim, tefekkür edelim. Bu dünyaya niçin geliyoruz? Kısa bir süre kaldıktan sonra gidiyoruz. Bunun hikmeti nedir, beraber tefekkür edelim. Allah, 'İnsanları ve cinleri bana kulluk etsinler diye yarattım.' diyor. Yaratılış gayemiz işte budur. Rabbim bu bilinçle hareket eden kullarından eylesin." diye konuştu.

Ziyarette Sağlam'a; Genel Başkan Yardımcıları Vedat Turgut, Emin Güneş, Genel Başkan Danışmanı Süleyman Atmaca, Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir, ilçe başkanları ve partililer eşlik etti.

Sağlam, taziyenin ardından Şanlıurfa'dan ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler