HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan Şehid Muhammed Mursi için başsağlığı mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan Şehid Muhammed Mursi için başsağlığı mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, mahkeme salonunda hayatını kaybeden Muhammed Mursi için başsağlığı dileklerinde bulundu.

Darbeci Sisi tarafında hapse atılan Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonunda şehid olması nedeniyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Mursi'ye Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Mursi'nin mahkeme salonunda mahkeme heyetinden söz aldığı sırada fenalık geçirdiği ve burada şehadete eriştiği belirtilmişti. Konuya dair resmi twitter hesabından taziye mesajını ileten Sağlam, Muhammed Mursi'nin hak ve hakikat adına çile dolu bir hayat yaşadığına vurgu yaptı.

Sağlam, Muhammed Mursi'nin hayatını kaybetmesine ilişkin,  "İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin şehadet haberini aldım. Hak/hakikat uğruna yaşadığı çile dolu zindan süreci şehadetle taçlanan dava adamına Allah(cc)'tan rahmet; aile/yakınlarına sabır diliyorum. Zalimler için yaşasın cehennem!" ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler