HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz Bingöl’e geliyor

HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz Bingöl’e geliyor

​HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz’un partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak üzere yarın Bingöl’e geleceğini söyleyen HÜDA PAR Bingöl Milletvekili Adayı Tasalı, tüm halkı mitinge davet etti.

HÜDA PAR Bingöl Milletvekili Adayı Hamdullah Tasalı, seçim çalışmaları kapsamında 19 Haziran Salı günü yarın saat 13.30’da Merkez PTT Kavşağı'nda, HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz’un katılacağı bir miting düzenleyeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Tasalı, partilerinin Genel Başkanı Mehmet Yavuz ve Bingöl milletvekili adaylarının da katılımıyla miting düzenleyeceklerini belirtti.

Tasalı, “Seçim çalışmaları kapsamında yarın Genel Başkanımız Mehmet Yavuz'un katılımı ile bir seçim mitingi yapacağız inşallah. Bu yapılacak olan mitingde Bingöl kamuoyuna partimizin seçim beyannamesini ve hem de partimizin hedeflerini, amaçlarını, kendi genel başkanımızın ağzından halkımıza iletmiş olacağız. Bundan dolayı Bingöl halkından bizi daha yakından tanıyabilmeleri için bizi bizden dinlemelerini istiyoruz” dedi.

Tasalı, “Şüphesiz inanıyorum ki yarın yapılacak olan mitingimizde bizimle ilgili çok yeni bilgiler ve bizlerin ortaya koymuş olduğu siyaset tarzımızı Bingöl halkı duyma fırsatını Genel Başkanımızdan dinleyecek. Dolayısıyla bütün Bingöllü hemşerilerimi yarın yapılacak mitingimize davet ediyoruz. Tüm halkımıza açık olan mitingimiz yarın Bingöl Merkez PTT kavşağında saat 13.30’da Genel Başkanımız Mehmet Yavuz'un katılımıyla büyük seçim mitingimiz olacak. Tüm Bingöllü kardeşlerimizi, hakkımızı davet ediyorum. Şimdiden mitingimizin ve seçimlerin, Bingöl’e, ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA) 






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.