HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz Gaziantep’e geliyor

HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz Gaziantep’e geliyor

​HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak üzere Gaziantep’e geliyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, 24 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında 22 Haziran Cuma günü saat 17.00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz’un da katılımıyla bir miting düzenleyeceklerini açıkladı.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Erat, partilerinin Genel Başkanı Mehmet Yavuz ve Gaziantep milletvekili adaylarının da katılımıyla miting düzenleyeceklerini ve bu mitinge tüm Gaziantep halkının davet ettiklerini belirtti.

Miting hazırlıklarına ve çalışmalarına başladıklarını belirten Erat, “Bu miting ile ilgili biz 100 bin tane el ilanı bastırdık. Arkadaşlarımız bunu tüm esnafa dağıtıyorlar. Mitingimizle ilgili sivil toplum kuruluşları, sendikalar, esnaflarımızı ve halkımızı ciddi anlamda ziyaret edip davet ediyoruz ve mitingimize davet ediyoruz. Mitingimiz inşallah Demokrasi Meydanı'nda yapılacaktır. Mitingimize tüm Gaziantep halkını kadın, erkek, yaşlı, genç ve herkesi inşallah bekliyoruz. Mitingimize Sayın Genel Başkanımız Mehmet Yavuz katılacaktır.”dedi.

HÜDA PAR’ın adaleti ve insanı merkeze koyan siyasi bir parti olduğunu belirten Erat, “Dolayısıyla ben herkesin mutlaka tüm Gaziantep halkının Demokrasi Meydanı’na gelip bu cuma günü saat 17.00’de Genel Başkanımızı dinlemelerini istirham ediyorum. Mutlaka gelin bizi bizden öğrenin ve bizi bizden dinleyin. İnşallah çok hayırlı bir miting olacaktır. Halkımızın mutlaka bu mitinge gelip, Sayın Genel Başkanımızı dinlemelerini ısrarla istirham ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Halkın, beklentilerinin üzerinde bir teveccüh gösterdiğini belirten Erat, Gaziantep halkının HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz’u en iyi bir şekilde karşılayacağına inandıklarını ifade etti.

Erat, “Şu anda Gaziantep'te köy, ev ve esnaf ziyaretlerinde halkın, partimize inanılmaz bir teveccühü var. Bu teveccüh bizleri sevindiriyor. İnşallah bu teveccüh artarak ve büyüyerek devam eder. Allah'ın izniyle de bu teveccüh sandıklara da yansıyacaktır. HÜDA PAR’ı merak eden çok insan var. Bizi dinledikleri zaman amacımızı, hedeflerimizi öğrendikleri zaman ve özellikle parti programımızı okuduklarında ciddi anlamda etkileniyorlar. Çünkü HÜDA PAR’ın parti programı sadece siyasi bir parti programı değildir. HÜDA PAR’ın parti programı bir medeniyet projesidir. Bu münasebetle; tüm halkımızı bu mitinge davet ediyorum.” diye konuştu.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.