HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz, Ören ailesinin düğününe katıldı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yavuz, Ören ailesinin düğününe katıldı

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in oğlu Muhammed Ebuzer ile Merve Akaydin'in düğün merasimine katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, dünyaevine giren AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in oğlu Muhammed Ebuzer ile Merve Akaydin düğün merasimine katıldı.

Siirt'teki bir düğün salonunda düzenlenen düğüne katılan Yavuz, Ören ve ailesi tarafından karşılandı. Yavuz, Ören ailesi ve Akaydin ailesine tebriklerini ileterek çiftlere mutluluklar diledi.

Düğün merasimi, Hikmet Kıyamçiçek’in Kur’an tilaveti ile başladı. Daha sonra ses sanatçıları Selami Güneş, Mustafa Altıntop ve Hikmet Kıyamçiçek’in seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle devam etti.

Davetliler arasında bulunan AK Parti yönetimi, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşat Taşkın ilahiler eşliğinde çekilen Halaya eşlik etti.

Törene AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Afif Demirkıran, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat, HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Bahattin Temel ile Şehzade Demir ve vatandaşlar katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.