HÜDA PAR heyeti Bismil'de temaslarda bulundu

HÜDA PAR heyeti Bismil'de temaslarda bulundu

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Bismil esnafını ve bazı kurumları ziyaret etti.

Yılmaz'a, HÜDA PAR GİK ÜYESİ Abdussamed Yalçın, Diyarbakır İl Teşkilatı Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Bismil İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Bilmez ve parti üyeleri eşlik etti.

İlçedeki temasları kapsamında ilk olarak Bismil esnafını ziyaret eden Yılmaz, kendilerine "hayırlı işler" temennisinde bulundu. Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Yılmaz, sorun ve talepleri ileten esnafın sıkıntılarıyla ilgileneceklerini belirtti.  

Yılmaz, "Bizler sadece seçimden seçime esnafı ziyaret değil, her zaman ve koşulda esnafı dinleyip, onların dertlerine bir nebze olsun derman olmak istiyoruz."  dedi.

Yılmaz'ın, bir esnafa, "İşleriniz nasıl gidiyor" sorusu üzerine esnaf, "Alışveriş pek olmuyor. Doların yükselmesiyle işimizi daha da bir çıkmaza götürdü. Bu yüzden işler kesat." cevabını verdi.

Yılmaz, daha sonra Avukat Zeki Kartal'ı ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilçedeki sorun ve sıkıntıları ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Yılmaz ve beraberindeki heyet, ardından Bismil Kızılay Şube Başkanı Serdar Zoroğlu'yu ziyaret ederek Kızılay'ın ilçedeki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Zoroğlu, Kızılay'ın başlatmış olduğu, 'Kan Bağış Kampanyası'na HÜDA PAR'ın büyük destek verdiğini belirterek, HÜDA PAR'a teşekkür etti.

İlçedeki temaslarını tamamlayan heyet daha sonra ilçeden ayrıldı. (Osman Yürür- İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler